Párkereső Tarot


Végre július, az év második fele kezdődik, megkönnyebbülten felsóhajtott. Az utóbbi másfél év nehéz volt, lerakott minden rosszat, de legfőképp a bosszantó ismerősöket. Facebook profilja olyan tiszta mint a patyolat. Végett vetett hat évig tartó távkapcsolatának, amit egészen pontosan már öt év és tíz hónappal ezelőtt kellett volna. De hiába, az elengedés nem volt az erőssége. Na de ez most változni fog, gondolta. Már annyit hallotta otthon, hogy ha "egy ajtó becsukódik kinyílik egy másik", meg "kérjetek és kaptok", hogy kezdte elhinni. Szóval pozitívan indult el egy új úton és várta, hogy szembejöjjön az, akit neki megírtak. Mert mindenkinek van valahol egy lelki társa, ebben is hitt.

Pedig nem voltak nagyok az elvárásai. Csak például, hogy a férfi higgyen az evolúcióban, és ez nem vicc. Mióta barátnőjének az exe nem hitt benne, ezt is gyorsan felírta a listájára mint kontra. A sörhas pro lett, és az életkort levitte 40-ről 35-re. Biztos ami biztos.

Eltelt egy hónap, majd kettő. Lett belőle hat, majd egy év. Kezdett elkeseredni. Hát csak nem ment el mellette? Aztán ellátogatott egy asztrológushoz, aki megerősítette, hogy szeptemberbe lép be a valamilyen bolygó (erre már nem emlékszik) a valamelyik házba, talán a hetes volt, ami majd meghozza a várt párkapcsolatot, ez már a végleges lesz. A felét sem értette amit az asztrológus hadovázott neki, a bolygókat nem is ismerte, mindegy, nem is nagyon hitt ezekben, de ebben most és itt, nagyon is. Be kell jönnie, érezte, hogy ez most így lesz. 

Állítólag most megint olyan bolygó együttállások lesznek, melyek akkor voltak amikor az exeit megismerte. Nagyon reménykedett benne, hogy nem  olyan lesz mint amilyenek ők voltak, mert bár jóban volt velük, no de azért nem véletlenül hívják őket exeknek. 

Tehát nagy sorsforduló következik.

Nos, aki magára ismer a rövid történetben, annak itt van egy remek kirakás, ami azt mutatja meg, hogy egy éven belül megtaláljuk-e párunkat. 

A nagy arkánumot használjuk, a 22 lapból húzunk hetet és lerakjuk sorban. A nők az uralkodót, a férfiak meg az uralkodónőt keressék. Ha benne van akkor hamarosan ott lesz a várva várt Ő. Ha nincs benne, akkor még várnunk kell. 




A kirakásban látszik, hogy bizony benne van az uralkodó, igaz csak olyan 10-11 hónap múlva, de már a láthatáron van. Az út addig is göröngyös, az ördög és hold a csábításra, a túlcsorduló érzelmekre utal, lesz ott minden, a hátsó szándékkal jelentkező férfitól kezdve az örökös csábítóig (mágus), fél év múlva beköszönt a szerelem is. Viszont azzal is lesz majd valami gond a kapcsolatnak vége lesz, az uralkodónő egy erős, független nőt jelöl, aki a megfelelő társra vár. Az év végére megérkezik az igazi, aki végül a befutó lesz. Hogy jobban megértsük egy-egy lap jelentését, a kis arkánumból takarhatjuk azokat a lapokat amikre kíváncsiak vagyunk. 
A szerető lapján a kardok nyolcas a nem tisztán látást mutatja, nincs meggyőződve, hogy ez a kapcsolat jó lenne neki, ezért már érthető a torony vagyis az összeomlás. A kardok kilences egy rémálmot hoz, vagyis emlékeztetni fogja a régi kellemetlen dolgokra, ezért azt hamarosan le is zárja. Majd jön egy találkozás a múlttal, kelyhek hatos, ami talán egy újrakezdést fog hozni.