Cigány kártya jelentése, lapkombinációk

Az előző blogban leírtam az elengedés nehézségeinek lehetséges okait és a cigány kártya lapok jelentéseit, most leírom, hogy milyen megoldás jöhet szóba. Itt található.

A legfontosabb kérdés amit magunknak feltehetünk, hogy mit is szeretnénk valójában, mi az ami igazán fontos nekünk, és ami az értékrendünkkel még összeegyeztethető. Ha egy kapcsolatért minden nap a komfortzónánkon kívül kell lépni, nem szabjuk meg a határt, az hosszú távon feszültséget okoz, ezt mutathatja a kártya nekünk a házasság-bosszúság, vagy a házasság- szomorúság lapokkal. 


 


Első lehetőség: Status quo, azaz a jelenlegi helyzet megtartása. 

Nagyon sokszor még nem tudunk, vagy nem akarunk kilépni bizonyos helyzetből, sokszor magunk sem tudjuk az okát. 
De a kérdés akkor is ott motoszkál bennünk, elég jó vagyok neki?
Minél több időt szánunk egy rossz kapcsolatra, annál nagyobb szívfájdalmat kockáztatunk meg magunknak, aminek a végeredménye nem is lehet más mint a csalódás. 
Ezek a lapok lehetnek a szerelem- betegség, szerelem- szomorúság, vagy a tolvaj-szerelem ami a tisztán látás hiányát fejezi ki. 


 


Második lehetőség: a kockázatos beszélgetés. 

Sokszor gondoljuk úgy, hogy a másik tudja mit szeretnénk a kapcsolatban, csak később jövünk rá, hogy teljesen elbeszéltünk egymás mellett. 
Kommunikáció hiánya, üzenet-tolvaj, üzenet-hamisság.


 

Ha végre mi magunk eldöntöttük, hogy mit akarunk, itt az ideje hogy ezt közöljük. és itt már nem is arról van szó, hogy a másik mit szeretne, hanem hogy nekünk mi a célunk. 
A kockázatos beszélgetéssel lehet, hogy csak azt érjük el, hogy a másik fél nem él a lehetőséggel és elhagy minket. Ez ijesztő, de hosszú távon talán így lesz a legjobb. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése