Cigány kártya jelentése

Cigány kártya teljes kirakása 36 lappal.


Az alaplapok kirakás
A hölgyet most az új munka és pénz érdekli a legjobban, de a nagy kirakásból rögtön látszik, a most megoldandó probléma a magánélet, ezen belül is a párkapcsolat. A fő helyen az ellenség és a házasság lapjai azt mutatják, hogy a kapcsolat ami kezdetben sikeres volt, mostanra egy ellenséges helyzetbe csapott át. Bár többször történt kísérlet ennek megmentésére, egyenlőre nem sok sikerrel. Az ok talán egy hűtlenség valamelyik fél részéről (örvendezés lapja, ami a csábítást és könnyű kalandot is szimbolizálja).

Gondolatban sokat foglalkozik egy költözéssel, lezárás és sorsforduló lehetséges, a halál, levél, gyermek lapja azt mutatja, hogy a hölgy a gyerekekkel szeretne egy új életet kezdeni. (Vagy már folyamatban is van). Bár itt az anyagi dolgok is fő szerephez jutnak. 
A közelmúltban, egy betegségből sikeresen meggyógyult, a bíró lapja orvosi beavatkozás lehetőségét mutatja, ami szerencsésen megoldódott. 

A családban gondok adódhatnak a vagyon miatt egy férfivel, lehet családtag is, de valami oknál fogva erről most nem vesz tudomást, a karma lapja azt mondja, hogy az idő és a sors fogja megoldani. Nincs mit tenni, ezt most ki kell várni. 

A  közeljövőben kapcsolatát megronthatja egy új lovag színre lépése, (vagy egy titkos vágy valaki iránt) aki talán már ott is van a közelben. A hölgy másra vágyik mint amit kap, a hamisság önbecsapásra utal, vigyáznia kell, hogy ne égessen fel mindent maga körül (szerencsétlenség lapja).  
Munkával kapcsolatban jó lehetőségek mutatkoznak, nemrég munkahelyváltás történt ami jó döntés volt, bár néha úgy érzi, hogy a problémákkal magára maradt,  és mindent egyedül kell megoldania.

A távolabbi jövőben a párkapcsolat és a lelki egyensúly megoldható lenne, ha el tudná engedni a múltat (remény lapja), a múlthoz kötődő emlékeket, szükség van egy szembenézéshez önmagával, (találkozás, özvegyasszony).  A szerelem csak akkor tudna a teljes minőségben megérkezni. 

napikartya.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése