Cigánykártya jelentése


Vakfolt kirakás : Önismeret




Egy kis önismeret néha nem árt, ami segít, hogy reális képet kapjunk saját személyiségünkről, lehetőségeinkről, a határainkról, hogy mit miért cselekszünk. Így könnyebb megítélni mások szándékát, az emberi kapcsolatok szerepét.

Ez az egyszerű négy lapos kirakás választ ad négy fontos kérdésben, természetesen nem ad mindenre választ, és nem helyettesít egy mélyebb szembenézést önmagunkkal. A kártyák a lélek mélyebb üzeneteit árulják el, a lapokhoz tartozó totem állatok segítő kérdéseket adnak, és a megoldandó feladatokra hívják fel a figyelmet.

 Az elemzés egy középkorú hölgyre vonatkozik.

1. Kérdező és mindenki számára ismert (amit mindenki tud rólunk és mi magunk is tudjuk): Ház lapja, vagyont és stabilitást jelent. Anyagilag biztos lábakon áll az életben, de lelkileg bizonytalan, nem érzi biztonságban magát. A vagyon és a biztonság fontos számára, és ezt nem is rejti véka alá.
A galamb mint totem a békét képviseli. Nyugalmat hoz az aggódó és zavaros gondolatokban és lehetővé teszi számunkra, hogy megújulást találjunk az elme csendjében. A totem üzenete. Mitől érezném lelkileg biztonságban magam?

2.  Kérdezőnek nem ismert, de mások tudják róla: Ellenség lapja; Önmaga ellensége, akadályok, amiket Ő teremt magának. Nincs meg az egyensúly önmaga és a környezete között.
A mosómedve intelligens nagy kíváncsisággal megáldva, nem fél trükköket alkalmazni, mely gyakran félelmet kelt. Gyakran viselnek álarcot az életben, vagy érzik szükségét annak, hogy elrejtsék  "igazi belső lényüket". 
A totem üzenete: életem mely területén ütközöm akadályokba másokkal?

3. Csak a kérdező ismeri, mások nem: Vágy lapja; titokban vágyakozik valami vagy valaki után, hajlamos az álmodozásra. Nem mondja, de titkon most a nőiesség megélése az elsődleges feladat számára.
A szarvas mint totem segít a belső energiáinkkal összhangban lenni, és hogy bízzunk a nőiességünkben.
A totem üzenete: A vágyat mi ébreszti fel bennem?

4. Senki számára nem ismert: Özvegy férfi lapja; belül tudat alatt bölcs és tapasztalt, ezt kéne a felszínre hozni, mert valószínűleg egymással ellentmondó dolgokat tesz és önmaga ezt nem tudja, illetve nem jut el a tudatáig.
A medve mint totem bölcsességre tanít, és erőt ad, megtanít egy kicsit egyedül lenni, ami nem azt jelenti, hogy magányosak vagyunk, de muszáj befelé fordulnunk, hogy az ember önmagára találjon, erőre kapjon.
A totem üzenete: világosodj meg és találd meg önmagad a válaszokat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése