Cigány kártya jelentése

Szálkereszt elemzést Lenormand kártyával ITT végeztem, most nézzünk egy hasonló kirakást cigány kártyával.


Szálkereszt elemzés – középkorú férfi – munka

Hűség, Özvegyember, Pénz
Szerencsétlenség, Katonatiszt, Ajándék
Szomorúság, Vágy, Kevés pénz

Felső sor: fej.
Középső sor: szív.
Alsó sor: ami történik.
Első oszlop: múlt.
Középső oszlop: jelen.
Harmadik oszlop: jövő.
Kereszt jobbról-balról a lehetséges megoldás.

Ami a fejében van: régebb óta tartó munkahely, akár sok éve is dolgozhat már itt, és bölcsen nem mondja fel, mert anyagilag megéri neki, illetve régebben jó pénzt jelenthetett számára a pozíció, és nem mer váltani. Egy kicsit berögzült állapotot mutat, érettebb kora miatt nem rugalmas a váltásra, viszont bölcs, megfontolt döntéseket hoz.

Ahogyan érez (szív vonal) : Munkával kapcsolatos kedvezőtlen helyzet, amit tragikusan él meg, új pozíció vagy jutalom nem elérhető számára. Bár gondolatában tudja, hogy a váltás nem lenne könnyű, szívében azonban másként éli meg a dolgokat. Tanácsra van szüksége, mert úgy érzi, hogy instabillá vált a fenti sorban is látható amúgy kedvező, nyugodt helyzet.

Éppen történik: A középső sor miatt bezárkózott és magára van utalva. Egyedül kell megoldania a helyzetet, a vágy lapja konkrét terveket, vágyakat mutat, azonban a kevés pénz kártya sajnos nem igazán erősíti a lehetőségeket.

Múlt: a lapok mutatják a régóta fennálló kedvezőtlen helyzett, hogy bizony nem érzi  jól magát a munkahelyén, ami igen elkedvteleníti.

Jelen: bölcsen próbálja szemlélni a helyzetet reális elképzelése, terve van a tapasztalatok miatt.

Jövő: több a pozitív lap, mint a negatív, azonban a kevés pénz gyengíti az energiákat. Lesz jövedelme igaz nem sok, viszont stabil anyagi helyzetet mutat, de nem nagy bevételt ez amolyan ajándék az élettől, könnyed dolog.

Keresztszál:
Hűség – Kevés pénz: egy régebb óta tartó kevés, éppen hogy elég jövedelem. Nyílván ez a helyzet az, ami zavarja és keresi a megoldást. A szomorúság – pénz hullámzó bevételt mutat, az igazán nagy sorsfordulóra azonban, ami meghozná neki az anyagi, és karrier lehetőségeket egyenlőre várnia kell.