A cigánykártya egy lehetséges kirakási módja és értelmezése

Kirakási mód neve: Kis háromszög

 Célja: egy konkrét kérdésre, személyre, eseményre mutat jövőképet. 3 hónapra előreláthatóan mondja el az adott témával kapcsolatban várható eseményeket.
Kirakás menete: a jósoló személy kivesz egy lapot a kártyából, ami a központi témát fogja jelképezni, majd megkeveri a kártyát, egy direkt erre a célra használt kendőre, kisebb terítőre leteszi (képpel lefelé), szétteríti, majd hét lapot huzat a kérdezővel. Ezeket az ábrán látható sorrendben és formában kiteszi.
 ✤Lapok sorrendjének értelmezési iránya: az ábrán nyilak jelölik. 

Kis háromszög

Értelmezés:
A középső lap, a szerető jelöli a központi témát. Ebben az esetben egy nő kíváncsi az általa szeretett férfi érzéseire.
A bal alsó lap, a szerelem mutatja, hogy mi köti őt a férfihoz. Ebből tudjuk, hogy a nő már ismeri a férfit, szerelmet érez iránta. A lap mindkét félre vonatkozik, így a szerelem kölcsönös.
A jobb alsó lap, az utazás mutatja, hogy mi a probléma (ami miatt esetleg felmerült a jóslás igénye): messze élnek egymástól, ez nehezíti egy szorosabb kapcsolat kialakulását. Az utazás lapján a ló motívum ellenkező irányban halad a szerelemmel, így a távolság idővel az érzések rovására mehet.
A férfi nyugtalan (lelkész), mert komoly szándékai vannak (katonatiszt) a nővel kapcsolatban. Tervezi (3 hónapon belül), hogy megkéri a nő kezét, de fél, hogy a távolság gondot jelentene. Felkeresi a nőt, elmondja házassági szándékát, de időben a tényleges lánykérés, még várat magára. Ha a nő bevallja szerelmét, akkor megerősödnek a férfi elképzelései, de ő nem fog szerelmet vallani. Az érzés megvan, őszinte, tisztességes szándékú, de érzéseit visszafogottan fejezi ki. Az állandóság lapja (Isten vigyázó szeme) megóvja ezt a kapcsolatot a távolság okozta nehézségektől.

Írásos vagy skype elemzés, magikuskartya@gmail.com