Lenormand kártya, öt lapos kirakás

Öt lapos kirakási mód

Egy rövid, három lapos Lenormand elemzést már leírtam itt ebben a cikkben.
Most megmutatok egy viszonylag egyszerű kirakást, amivel egy adott dolog alakulására lehet kérdezni. Fontos a pontos idő meghatározása, húzhatunk 5-7-9 lapot, attól függően, hogy hány lappal érezzük biztonságosabbnak az értelmezést. Keverés után kirakjuk a megadott sorrendben a kártyákat, az én esetemben ötöt.

Sorrendben, egymás után olvassuk össze a lapokat, ezáltal láthatjuk a folyamatot, és magát a végeredményt, amit az utolsó két kártyalap fog elárulni nekünk. Ha csak általánosságban kérdezünk valamit, például mi fog velem történni X időn belül, akkor nem rakok ki jelző kártyát, ebben az esetben az első kártya fogja a témát meghatározni, mivel csak általánosságban kérdeztem. Ha konkrét kérdésem van, akkor az első lap lesz a téma, például az anyagiak a hal, szerelem a szív és így tovább. 

Ennél a kirakásnál nem kombináljuk egymással a kártyákat, hanem egymás után olvassuk össze a lapokat, azonban vigyázzunk az értelmezésnél. Vannak olyan kirakások, aminek a folyamata pozitív, majd az eredmény negatív, ilyenkor lehet az is egy opció, hogy tervünket egyenlőre pihentetjük, vagy bele sem kezdünk a dologba.

Tehát a téma: munka ügyben egy új lehetőség adódott, érdemes-e a régi biztos munkát lecserélni az újra?


Lenormand Kártya
Öt lapos kirakás


A torony itt azt jelenti, hogy bizony egy nagyon stabil és régóta meglévő munkáról van szó, ahonnan eddig nagyon nem is volt lehetőség tovább lépni, szó szerint vehetjük úgy, hogy be van bástyázva a helye. Viszont a kereszt arra is utal, hogy a váltás bizony fájdalommal fog járni és nem lesz egyszerű, a kérdezőnek szembe kell majd néznie egyéb problémákkal is. A hajó már egy új lehetőséget mutat, és a változás szele megérkezik, hamarosan új vizekre evez az illető, ahol egy fejlődés (gyerek), gyarapodás fogja érni mind lelki, mind anyagi tekintetben. A csillagok végül is megadják a téma kimenetelét, hogy a munka váltás hosszú távon nagyon szerencsésen fog alakulni, és sikereket fog elérni. És mivel a csillagok a többes számot is mutatják, így biztosak lehetünk abban, hogy a siker az élet minden területén eljön neki.

tanfolyam
Blue Owl Lenormand

Blue Owl Lenormand kártya