A Lenormand kártya

Lenormand kártya három lapos kirakás
Évek óta nem vettem elő a Lenormand kártyámat, pedig nagyon szerettem annak idején. Bár ez sem arra való, hogy az igen- nem válaszokat megkapjuk tőle, mégis a hármas kirakást elég egyszerű értelmezni egy-egy eldöntendő kérdésben. Vagyis könnyűnek látszik, mert bár állítólag Lenormand kisasszony maga találta ki a kártya ábráit az 1700-as évek végén,  én azért gyanítom, hogy nagyon sok szimbólum a cigány kártyából lett átvéve mint például az utazás, ház, gyermek,  szerencse, stb.
Természetesen itt is egyéni, hogy ki hogyan olvassa össze a lapokat. Vagy három külön álló lapot külön értelmezzük mint múlt-jelen-jövő, vagy egymáshoz köthetően.
Íme egy válasz egy egyszerű kérdésre. Egy ismerősöm egy internetes üzleten gondolkodik, vajon sikerrel járna-e?
A kérdező, bár nagy hévvel indult neki a dolognak már jó korán problémákkal találkozott – hivatali bürokrácia-, ami igen sok bosszúságot és fejfájást (vessző) okozott neki.  Viszont ha sikerül ezeken a problémákon átrágnia magát, akkor igen nagy szerencse érheti (lóhere) mégpedig nagyon valószínű, hogy váratlan külső segítséget fog kapni.
Ennek ellenére nagy találékonyságra (róka) és némi fifikára lesz szüksége.

A kártyák jelentése sokkal több, mint néhány kulcsszó elsajátítása. Komplex folyamat, sok mindent kell figyelembe venni, amikor megpróbáljuk értelmezni a lapokat. Nem elég a rájuk írt jelentést egymás után felolvasni, hanem a környező lapokat is figyelembe kell venni, főleg a 36 lapos nagy kirakásnál. 

Ha szeretnéd profi módon elsajátítani a kártyák jelentéseit, és az együttállásokat megtanulni, segítek neked, vedd fel a kapcsolatot velem itt a blogon ✍, telefonon 📱, vagy 
mailben:  📧 magikuskartya@gmail.com

A tanfolyam négy alkalomból áll választható időpontokban, akár Skype-on is 💻!


kártya tanfolyam