Magyar kártya kirakási mód, mit jelentenek a lapok.

Magyar kártya teljes kirakás


Sokan kérik tőlem, hogy írjak le egy kirakási módot a magyar kártyával is. A lapok jelentéseiről már itt írtam, tehát itt már csak egy példa kirakást írom le.

Középre kirakjuk a személyjelölő lapot, jelen esetben a szív felsőt, mivel a kérdező egy hölgy, majd a képen látható módon kirakjuk a kártyát, a személyjelölőre rakunk hármat, ez fogja jelenteni azt, ami most épp "rajta van". A felső sorba hét lap kerül, a személyjelölő laptól jobbra is, meg balra is három - három lap, majd az alsó sorban hetet rakunk. A megmaradt nyolc lap lesz majd a "magyarázó" lap, amit azokra a lapokra fogunk rakni amit nem értünk, vagy többet szeretnénk tudni róla. Az alsó jobb kupac a távolabbi jövőt jelenti, tapasztalatom szerint ez a kirakás olyan egy évre mondja el nekünk az eseményeket, bár ez sem mindig ennyire pontos.

Tehát ami jelenleg leginkább foglalkoztatja a hölgyet az egy munkával kapcsolatos előremenetel azaz láthatjuk, hogy nem megy előre semmi, mert gondok vannak, (tök alsó, makk alsó és makk nyolcas) és a karrier egyenlőre egy helyben topog. A felső sorban (tök hetes, szív király, makk király és tök nyolcas) egy férfival (akit Ő a szíve választottjának tekint, legalább is a kirakás pillanatában) hivatalos dologban előrelépés várható, és bizonyosságot kap egy dolog. Ezekre a lapokra raktunk még két lapot utólag magyarázatképp, egy idősebb férfi és pénzkiadás jött ki, és mivel ezzel sem lettünk sokkal okosabbak ezért később Lenormand kártyával a három lapos kirakással lehet még rákérdezni, és pontosítani, amiről írtam már itt.

Szív kilenc, zöld nyolc és zöld ász, arra utal, hogy bizony a kapcsolataiban legyen az munka vagy magánélet, nem mindenki őszinte vele, erre megint tettem két lapot, ami azt mondja, hogy nem kell semmitől sem tartania, mert egy jó hír amit fog kapni mindent megold majd.

Tőle balra, a szív tízes, tök ász, és tök kilenc a téma amiről nem vesz tudomást, vagy egyenlőre ez a dolog nem foglalkoztatja, mégpedig egy szerencsésnek mondható újrakezdés ami anyagi gyarapodást hoz majd.
Tőle jobbra, ami a szívügyek "háza", egy külföldi vagy tengerentúli munka lehetősége, amit egyenlőre még csak tervezget, ezért raktunk rá még két lapot, tehát egy találkozás egy fiatal emberrel megoldást hozhat hamarosan.

Az alsó sorban ami már egy kicsit a "távolabbi jövőt" mutatja, pozitív megoldást hozhat, egy bizonytalan időszak végét jelenti, féltékenység egy idősebb hölggyel, viszont egy fiatalabb lánnyal meg vitás ügye várható egy dolog amiben reménykedett nem úgy alakul ahogy képzelte.
Magyar kártya kirakás



Kérésre írásos elemzés is levélben.