Sorsvetés

Mit jelent, ha az állandóság lapját kapjuk?  Vajon meg lehet-e mondani a sorsunkat a kártyából, vagy akarjuk-e egyáltalán tudni, és ha igen mennyire pontos választ kapunk?

Véleményem szerint, a "mi fog történni" helyett sokkal inkább kérdezzük azt, hogy jó irányba haladunk-e, vagy jó úton járunk-e? Ha az állandóság lapot kapjuk, az azt jelenti, hogy avval a dologgal, tárggyal vagy személlyel dolgunk van, döntésünk vagy a történés abban az ügyben, egy életre hatással lesz ránk. Ha például munkára szeretnénk rakni, vagy hogy cselekedjünk-e, vagy bízzuk a véletlenre, akkor az állandóság lapját kell kitenni a katonatiszttel, vagy az állandóságot a reménnyel, és így tovább. Ezekre az alap lapokra rakjuk majd tovább ki a kártyákat.





Sokszor viszont, ha belefásultunk egy dologba, és bármennyire erőlködünk is, a dolgok nem úgy alakulnak ahogy szeretnénk, sőt minden ellenünk szegül, akkor paradox módon csak egyetlen dolog vihet előre minket, ha kiengedjük kezünkből az ellenőrzést, és hagyjuk, hogy az életünk a saját rendező erői szerint alakuljanak. Vagyis, a sorsra bízzuk magunkat.