Magyar kártya kirakás

Magyar kártya jóslás munkára

Mi más is lehetne érdekesebb ezekben a napokban mint a munka. Vajon megmarad-e az állásom, mikor kapok rendes fizetést, meddig tart még ez a helyzet? Mindezekre a kérdésekre a magyar kártya nagyon jól megadja a választ. A kártyák jelentéséről már írtam ITT, és kirakási módokat is mutattam már ITT és ITT.

Most megmutatok megint egy nagyon egyszerű, könnyen értelmezhető kirakást.
A téma a karrier, vagyis a hölgy most szeretne váltani annak ellenére, hogy rengetegen veszítik el állásukat, bár az is igaz, hogy új munkák meg létrejönnek, a munkaerőpiac teljesen át fog alakulni. Talán ez lehet nagyon sok embernek a szerencséje is, egy biztos, az élet nem áll meg, menni kell tovább.

Tehát a kirakás.


Magyar kártya jóslás

Tök király, zöld nyolcas, piros ász, makk ász.
Segítséget remél munka ügyben egy idősebb férfitől, szándékos, vagy felelőtlen ígéret volt, a zöld nyolcas általában hamiskodásra utal, de nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, hisz itt is mint a cigány kártyában, a hamiskodás sokszor önmagunk becsapását is jelenti. Egy véletlent találkozás útján ismerkedtek meg, de a remélt segítség nem következik be, ami érzelmileg lehangolja a hölgyet. 

Piros felső, makk felső.tök felső, makk király.
Amit szeretne és ami a fejében van jelen pillanatban (pont Ő maga a saját sorsa, mert a piros felső a kérdezőt jelenti, ha az illető nő) az a segítség, erre utalnak a személyjelölő lapok, fiatalabb és idősebb hölgy, velük kapcsolatos hivatalos ügyek, talán már van is ötlete, terve, hogy mit szeretne. 
Amivel viszont nem foglalkozik az az anyagiak miatti veszekedés és vita, nagyon helyesen minden félelmét elengedi és nem vesz róla tudomást. Makk kilenc, makk hetes, zöld kilences, zöld felső. 

Tök tízes, zöld király, zöld tízes, tök kilences. 
A választ tulajdonképpen ez a "kupac" adja meg. A közeljövőben be kell hogy fektessen egy kis pénzt, ez lehet tanulás, vagy egy távolabbi utazás munkával kapcsolatban, segítségére egy fiatalabb férfi lesz, ez hozza meg majd neki az anyagi sikereket, legalább is anyagi gyarapodás mutatkozik. A tök tízes pénzkiadást jelöl, de ez a lap nem a "kidobott" pénzt szimbolizálja. 


magyar kártya


Ritka, amikor más típusú kártyával még egyszer ugyan arra a kérdésre ráhúzok, most azonban kivételt tettem és rádobtam egy pár lapot ebből az érdekes, 70-es évekből származó cigány kártyából, a válasz szinte ugyan az. A bizonytalanság és a várakozás után sikerül egy neki megfelelő munkára váltani. 

Cigány kártya