Cigány és Tarot kártya kirakás egy kérdésre

Könnyű tarot és cigány kártya kirakás


Néha az egyszerűbb a jobb, nem mindig kell bonyolult kirakásokat elemezgetni, főleg ha csak egy gyors kérdésünk van. Aki a vetőkártya olvasásában járatos, és ismeri a tarot kártya lapok jelentéseit is, az esetleg keverheti is őket egy-egy kirakásban, így még alaposabb választ kaphatunk. 

Jelen esetben a kérdés az volt, hogy az új munka hogy fogja megtalálni az illetőt, és milyen energiák vannak rajta, szeretni fogja-e.

Kirakjuk középre a bíró lapját, mert általában ez jellemzi a hivatást, munkát.
Ráhúzunk három lapot, itt most nem a múlt -jelen -jövő kirakásként olvassuk, hanem egymás után értelmezzük a lapokat. 

Az üzenet a hírt, és a kommunikációt jelenti, miszerint a kérdező felé egy üzenet érkezik, de itt azt is jelenti, hogy sokat kell társaságban mozognia és mindenkinek elhinteni, hogy munkát keres. Lehet, hogy egy ismerős lesz a segítségére. Az utazás azt jelenti, hogy változás történik, az események mozgásban vannak és a megoldás a házasság lapja, ami itt a szerződést jelenti. 

Arra a kérdésre, hogy milyen típusú munka lesz és mennyire fogja szeretni, a tarot kártya adhat választ, mivel az jobban a lélek kártyája.
A korong négyes arra hívja fel a kérdező figyelmét, hogy merjen váltani, új ismeretekre, készségek elsajátítására lesz szükség, ami neki kezdetben nehezen fog menni. Sok új tapasztalásra lesz szüksége, ne ragaszkodjon túlzottan a megszokott sémákhoz.
A kardok királynője a szellemi munkát, a függetlenséget, szilárd akaratot és önbizalmat szimbolizálja amivel a kérdező rendelkezik. 





Ha skype jóslásra szeretnél jelentkezni, vagy szeretnéd megtanulni a jóskártya lapjainak jelentését, kérlek a kapcsolatfelvételi űrlapon, vagy a magikuskartya@gmail.com email címen hagyj üzenetet.