Lenormand kártya - Szálkereszt kirakás

Lenormand kártya kirakás


Ez a kirakás nagyon egyszerű és jól értelmezhető, ha konkrét kérdésünk van. Ehhez hasonlót már kiraktam régebben itt, bár ez egy kicsit eltér ettől. A kérdés munkával kapcsolatos, vagyis hogyan alakul a hölgy karrierje a 2019-es évben. 
A lapok jelentése a következő: középső lap a személyjelölő, felette ami a gondolatába terveibe szerepel (kígyó) , alatta amit tapos (nap) vagyis nem foglalkozik vele, a  múltja balra (szív ), jobbra meg ami előtte áll (liliom). A kereszt amerre haladnak a dolgok (medve+kert) és a végkifejlet (férfi+ hold ).

Középre kirakjuk a hölgy lapját mint személyjelölőt.
Múltban a szív arra utal, hogy a hölgynek jó munkája volt/van, talán szerette is, az biztos, hogy nem voltak munkával kapcsolatos problémái. Terve a munkaváltással kapcsolatban nem tiszták (kígyó), nem a helyes úton jár és ezt talán Ő is tudja, mivel most ez foglalkoztatja. Amivel viszont most nem foglalkozik, hogy sok lehetősége van (nap), és egy kis segítséggel megtalálhatná számítását. A jövőben is sikerre és harmóniára számíthat munka terén. A medve és kert azt jelenti, hogy a baráti vagy munkahely társaságból egy befolyásos támogató lehetőséget fog felkínálni, később romantikus kapcsolatba is kerülhetnek (férfi +hold ), akihez érős érzelmek fogják fűzni.



Ugyanezt a kirakást cigány kártyával is ki lehet rakni, a lapok jelentése hasonló, néhol teljesen megegyezik.