Vajon mit gondol a férfi?

Cigánykártya kirakás gondolatra

Három lapos kirakási mód

Tegye fel a kezét, aki ne lenne kíváncsi arra, hogy vajon mit gondol a másik fél?
Vitatott kérdés, hogy etikus-e kifürkészni mások gondolatát, az már megint más, ha nem osztja meg velünk a gondolatát, akkor honnan fogjuk tudni, hogy igaz-e amit a kártya mutat vagy sem. 
Mindenesetre egy játékot megér, viszont csak akkor, ha a kérdés ránk vonatkozik, és nem egy harmadik félre. 

Nem kell túl sok kártyát húzni rá, elég csak hármat, jelen esetben kirakjuk a gondolat lapját mint jelölő lapot a szerelmes férfi lapja mellé. 




A gyermek és látogatás lapjai nyíltságot, nyitottságot jelez az új dolgok iránt. Az emberi kapcsolatok jelentősége megnövekszik. Jelzi, hogy már beindultak bizonyos változások, ahogy a gyermek növekszik, fejlődik így a felénk érzett érzelmek is növekedhetnek, csak eddig még nem vettük észre őket. Új energiák jelennek meg az életünkben, melyeknek értelmezése a mi feladatunk. Viszont a látogatás az átmeneti dolgokat is jelöli, tehát még nem dőlt el minden, és valóban a halál lapja egy lezárást jelent, (viszont itt óvatosnak kell lennünk, mert átvitt értelembe jelentheti, hogy valami halál biztos), így húzunk  rá még egy kártyát, és mivel a pénz lapja jött ki, biztosak lehetünk a pozitív eredményben. Ugye itt megint a lap átvitt értelmét kell vennünk, ami a pénznél azt is jelöli, hogy valami vagy valaki értékes. 

Ez a kirakás a tipikus példa arra, ha ragaszkodunk a lapok szó szerinti értelmezéséhez, akkor nagyon nehéz feladatunk van, mindig figyelembe kell venni a lapok átvitt értelmét is.