Valentin napi párkapcsolati elemzés

Ezzel a kirakással nagyon jól értelmezhetjük két ember kapcsolatát, ki mit gondol, mit érez, hozzáállásukat, egymáshoz fűződő viszonyát.



cigánykártya
A nagy kirakás


A kapcsolat alapját adó lapot kirakjuk legfelülre, és mivel a katonatiszt lapját húztuk, láthatjuk, hogy bizony ezért a kapcsolatért meg kell dolgozni, vagy általánosságban elmondható, hogy a küzdelem jellemző rá, tehát semmiképp nem mondható harmonikusnak. További három értelmező lap a betegség-veszteség-szerelmes nő, melyből láthatjuk, hogy a hölgy az, aki nem elégedett ebbe a helyzetben, az egész kapcsolatra a bizonytalanság és veszteség érzése a jellemző.

A bal oldalon a férfi gondolatait és érzéseit, a jobb oldalon a hölgy gondolatait és érzéseit mutatja a kirakás. Tehát a férfi hozzáállása gyerekes, általában nem megbízható, (tolvaj) kicsit olyan Pató-Pál uras, ej ráérünk arra még (remény), hamar megsértődik és felkapja a vizet, ha nem úgy alakulnak a dolgok ahogy Ő szeretné (bosszúság).
Nincs tisztába érzelmeivel (hamisság), és bár vágyakozik a hölgy iránt, ez még kevés egy komolyabb kapcsolatra. Érzelmei gyakran változnak, ingadoznak (utazás), mérlegeli a lehetőségeket, a távlati megoldásokat, de még nem hozott végső döntést. És mivel ez a "csomag" a szív és érzelmek csomagja, nem igazán nyerő, hogy a férfi az eszével gondolkodik és terveket szövöget. 

Tettei, cselekedetei pozitívak (ajándék lapja), szívesen "van benne" ebbe a kapcsolatba, és mos itt vigyázzunk, hogyan olvassuk az özvegyasszonyt, mivel kettejük kapcsolatáról szeretnénk tudni, mindenkit óvva intek attól, hogy beleszőjön egy harmadik asszonyt vagy másik nőt mint a kapcsolat megrontóját és hasonlókat, mint ahogy azt rögtön mindenki feltételezi 😅 Tehát itt az özvegyasszony megondoltságra, érettségre utal, tehát a férfi tudja, és érti, hogy tulajdonképpen a hölgy komolyabb ebbe a kapcsolatba, és a folytatás vagy lezárás bizony a nőn múlik (halál+ karma). 

A nő gondolatban féltékeny, magányosnak érzi magát, de eddig kitartott és hűséges volt mind a férfihez mind önmagához. Szívében változásra, elmozdulásra vágyik (üzenet), amit a férfitól remél, hogy végre Ő álljon a sarkára. Tetteit, érzelmeit szívesen felvállalja (váratlan öröm), nincs benne semmi hazugság vagy kétértelműség. Viszont a kevés pénz itt arra utal, hogy ennél többet mint amit most tesz nem fog, és nem is akar tenni. Ennyit, és nem többet. 

Végül a kapcsolat kimenetele pozitív, ha sikerül a megfelelő hangnemet megtalálniuk és megbeszélniük a problémákat egymással (levél), akkor ez egy jó alap lehet arra (ház), hogy egy értékes (pénz) és szeretettteljes (szerelem) kapcsolat legyen.