Párkapcsolat és pénz

Mi más érdekelhetné az embert, mint a párkapcsolat és a pénz. A kártyában a kapcsolatot a házasság lapja jelenti, a pénzt meg értelemszerűen a pénz. Ha csak nem vagyunk nagyon jártassak a lapok összeolvasásában vigyázzunk, mint már többször megbeszéltük, egy-egy lap számtalan dolgot is jelenthet. Eszerint, ha a pénzt nézzük, és a kapcsolat mellett jön ki, jelentheti azt is, hogy ez a kapcsolat vagy házasság nagyon értékes számunkra, sokat jelent nekünk, itt a gazdagság átvitt értelemben érthető. Viszont ha az anyagi helyzetünket vizsgáljuk, és a házasság lapját kapjuk, akkor jelentheti a pénzhez való hozzáállásunkat, viszonyunkat. Ezért, ha nem vagyunk biztosak magunkban, vagy kezdők vagyunk, ne a 36 lapos kirakással kezdjük, mert abból csak egy nagy halandzsa lesz, vagy egy mese délután, amivel nincs is semmi baj, ha ez a célunk, hisz a kártya is egy szórakozás. 
Én ilyenkor inkább azt ajánlom, hogy egyenként kérdezzünk rá, és csak az adott témában olvassuk ki a lapokat, mint például itt,

Nézzük akkor előbb a pénzt.
Kivesszük a pénz lapját és arra húzunk négy lapot. Eszerint az anyagi helyzetünk javulására már régóta vágyunk, a remény lapja időben is hosszú időt jelent, tehát már igen csak megérett a sorsunk egy pozitív változásra, ami be is fog következni, mert az utazás lapja sorsfordulót is jelent. Tehát várható lesz a változás a pénzügyi dolgainkban, azonban egyenlőre kétkedve fogadjuk, bizonytalanság van bennünk,  erre utal a féltékenység lapja. És végül a ház jelentése a biztonságon és családonon kívül a vagyont is jelképezi, eszerint reménykedhetünk hogy pénz áll a házhoz. 


Pénz kirakás


Párkapcsolat:

Párkapcsolat
Itt kivesszük a kapcsolat lapját, és szintén húzunk négy lapot, rögtön az első lap véletlenül  a pénz lapja, amit előbb megbeszéltünk, hogy ebben az értelmezésben az értéket jelenti, tehát a számunkra megfelelő kapcsolat amire mi vágyunk (értékes nekünk) még várat magára, vagyis van is meg nincs is, a kevés pénz lapja pont ezt jelenti, viszont rögtön utána jön a veszteség lapja, ami arra utal, hogy ez az állapot hamarosan elmúlik és a végén a szerelem lapja a megoldást fogja hozni nekünk.