Totemállatok

Totemállatok

Ki ne szeretné felfedezni az állatok varázslatos világát, vagy megismerni, mit üzennek nekünk. Kevésbé tudott, hogy a totemállat és a totemállat spirituális üzenetei között különbség van. Életünk során négy- öt totemállattal kerülhetünk kapcsolatba, de van úgy, hogy egy totem egész életen át elkísér bennünket, de lehet, hogy csak pár évre szegődik mellénk. Mindenki tud olyan állatot mondani, amivel azonosulni tud, szereti, vagy megmondhatatlan okból kifolyólag épp írtózik tőle. Nos, ha ezeket az érzéseket megfigyeljük, könnyen rájöhetünk, mi dolgunk van velük, vagy mire próbálnak minket megtanítani. 
A spirituális üzenet, egy adott állat specifikus, személyes üzenete. Könnyen rá fogunk jönni, ha kétszer- háromszor, úgymond elénk pottyan valamilyen jelzés az állattal kapcsolatban, gyakran jön elő álmunkban, vagy az állat nyomait fedezzük fel, hogy a közelünkben járt, ilyenkor tudhatjuk, hogy valamit üzenni akar nekünk. 
Az útmutatók lehetnek röpke üzenetek, szélsebessen megkapjuk őket, majd elhagynak minket miután az üzenetet értelmeztük. Lehet spirituális vagy figyelmeztető is mint például egy látszólag hétköznapi eset, vagy egy nem várt segítség.
Az árnyék üzenetek akkor támadnak ránk, amikor félünk, vagy bizonytalanok vagyunk valamiben. Céljuk, hogy tanuljunk azokból a hibákból melyeket a múltban rendszeresen elkövetünk, ilyen pl. a félelem, harag, fösvénység, kapzsiság, bizonytalanság és más negatív gondolatok.
Az útválasztó üzeneteket akkor kapjuk, amikor egy választóponthoz érkeztünk életünkben, és nem tudjuk merre haladjunk tovább. Azt az utat jelenti, melyet hónapokig vagy akár évekig kell bejárnunk, de jelenthet egy útitársat is, ha a helyes úton járunk. Ha elvesztünk az úton, a segítség mindig ott van nekünk, nem úgy mint az üzenet mely jön és rögtön távozik is tőlünk.
Lelki üzenetek, mely életünk végéig velünk maradnak, tükrözi a belső lelki énünket. Ebből többet is kaphatunk életünk során, de később is hozzánk szegődhetnek.