A sirály mint totem

A sirályt nem sokan választják maguknak mint totemet, vagy éppen pont fordítva, nem a sirály választ minket. Velük legtöbbször tengerparton, tavak, folyók környékén találkozunk, hangos rikácsolásukkal és "szemtelen" természetükkel nem éppen a legkedveltebbek, bár értelmes madarak, nekem a szabadságot juttatják eszembe. Amikor találkozok velük akkor rendszerint úton vagyok, vagy kirándulok. Ám, már jó pár éve, van egy-két nap, rendszerint így tél végén, amikor egy hatalmas csoport megjelenik nagy zajt csapva, mindig ugyan ott, ami azért is furcsa, mert víztől távolabb, a város egy olyan pontján van, ahol látszólag semmi sem történik, talán rovarrajt követnek. Majd amilyen váratlanul megjelentek, olyan hirtelen tovább is állnak. Na de nézzük mit is üzenhetnek. 



Spirituális hírvivő, megmutatja, hogyan lássuk a helyzetet egy felsőbb perspektívából. Álljunk meg egy pillanatra, mert itt az ideje, hogy a dolgokat több szemszögből vizsgáljuk meg. A megoldás abban rejlik, ha megváltoztatjuk hozzáállásunkat egy probléma megoldására.
Próbáljuk meg újraértelmezni mi fontos számunkra, és amit már nem tudunk újra használni, azt próbáljuk meg elengedni. Bízzál ösztöneidben! 

🐦 optimizmus
🐦 alkalmazkodás
🐦 opportunista
🐦 állóképesség
🐦 szabadság
🐦 kommunikáció