Cigánykártya lapjai


Szerelmes férfi : Mivel ez a kártya személyjelölő, így ritkán tud bármit is megjeleníteni.  A kérdésnél mindig kiemeljük a pakliból, amikor mégsem, akkor is kizárólag szerelmi, vagy párkapcsolati jelzőként jelenik meg. A lap minden esetben azt jelenti, hogy az illető hogyan viszonyul a szerelemhez, vagy mennyit ad bele a kapcsolatba. Negatív lapokkal a saját passzivitásáról beszél.


Szerelmes nő: Mivel ez a kártya személyjelölő, így ritkán tud bármit is megjeleníteni.  A kérdésnél mindig kiemeljük a pakliból, amikor mégsem, akkor is kizárólag szerelmi vagy párkapcsolati szereplőként jelenik meg. A lap minden esetben azt jelenti, hogy az illető hogyan viszonyul a szerelemhez, vagy mennyit ad bele a kapcsolatba. Negatív lapokkal a saját passzivitásáról beszél.


A vágy: A képen egy háttal álló nőalak látható, aki az ablak előtt áll, a messzeséget kémleli.
A vágy kártyája nagyon erős energiát hordoz, amire igazán vágyunk, az beteljesül, mert megteremtjük a gondolat erejével.


Utazás: Az utazás lapja megegyezik a Tarot kártyából már jól ismert diadalszekér lapjával. Meggyorsítja előrehaladásunkat, de jelent konkrétan utazást,  vagy valamilyen jelentős  változást, elhúzódó idejű történést is.Mutathat költözködést, vagy  lakásfelújítást, munkahelyváltás, bármit, ami az életminőségünket megváltoztatja. Bár a változás általában csak lehetőség, lehet hátrányos változás is. 

Bosszúság: Hirtelen haragot, bosszúságot fejez ki. Amilyen hirtelen jön, olyan gyorsan el is illan a bosszú, átmenetet jelölő lap. Az hogy ez mire vonatkozik, a környező lapok döntik el. 

Pénz: Ha az anyagi helyzetünket akarjuk vizsgálni akkor bőséges pénz, jó anyagi körülmények. Viszont negatív lap mellett jelentheti az ellenkezőjét is. Elvont fogalomként jelentheti azt is, hogy valami vagy valaki nagyon értékes számunkra.