Gyermekáldás

Itt a kérdező, egy középkorú hölgy, aki szeretne a második kapcsolatából még egy gyereket.
Bevallom őszintén, gyermek születésére nagyon nehéz megfelelő választ kapni, mert két lap állás van csak, ami egyértelműen gyermek születését jelöli mégpedig az örvendezés+gyermek és az állandóság + gyermek. Igen nehéz kiolvasni a kártyákból hogy vajon egy adoptálás útján vagy egy új kapcsolat révén “kapunk” úgymond egy gyermeket.
Nézzük ezt a példát. 

Egyértelműen egy új jövevény érkezik a családba (utazás +gyermek), aki mint egy ajándék fog megérkezni (ajándék lapja), mégpedig akkor, amikor arra a legkevésbbé számítanak. Hogy milyen időn belül nem tudhatjuk, mivel a kérdésben ez nem lett feltéve. Fontos, hogy próbáljunk meg minél pontosabban feltenni egy kérdést.  A pénz lapja arra utal, hogy mennyire lesz értékes ez a kapcsolat számára, és a szerencse lapja biztosít arról is minket, hogy a gyermekáldás bizony meg fog történni. Ritka az ennyire pozitív lapok együttállása.

Cigánykártya - Öt lapos kirakás

A kártyák jelentése sokkal több, mint néhány kulcsszó elsajátítása. Komplex folyamat, sok mindent kell figyelembe venni, amikor megpróbáljuk értelmezni a lapokat. Nem elég a rájuk írt jelentést egymás után felolvasni, hanem a környező lapokat is figyelembe kell venni, főleg a 36 lapos nagy kirakásnál. 

Ha szeretnéd profi módon elsajátítani a kártyák jelentéseit, és az együttállásokat megtanulni, segítek neked, vedd fel a kapcsolatot velem itt a blogon ✍, telefonon 📱, vagy 
mailben:  📧 magikuskartya@gmail.com

A tanfolyam négy alkalomból áll választható időpontokban, akár Skype-on is 💻!