Döntés munka ügyben

Döntés munka ügyben


Ebben a példában a férfi egy fontos döntés előtt áll. Már majdnem 15 éve dolgozik ugyanannak a cégnek, és mivel úgy gondolja, hogy nincs szakmai előremenetel számára nagyon szeretne váltani. Lássuk hogyan alakul a karrierje.

A jelen helyzete a stabil munkaviszony, a cégnél biztos a helye, munkaviszonyát semmi nem veszélyezteti. (Házasság lapja). Itt rögtön láthatjuk, hogy a lapoknak milyen sok jelentés tartalma lehet, attól függően hogy milyen kérdést vizsgálunk. Múltját szeretné lezárni, úgy érzi, itt az idő egy gyökeres változtatásra. (Halál lapja)
Nehéz döntés előtt áll, mivel igen magas pozícióban van (Bíró) természetesen nem könnyű meghozni a megfelelő döntést.

A megoldás most az lenne, ha végre kezébe venné a dolgok irányítását és elkezdené a kapcsolatait építgetni, ami sok kommunikációval és mozgással járna. (Üzenet). A közeljövőben minden magától megoldódik a sorsa úgymond megvan írva (Állandóság). És mivel ez a lap az Isten vigyázó szeme nagy baj nem lehet, de minthogy a válasz nem egyértelmű húztunk még egy lapot rá, ami a szerelem lapja tehát minden úgy fog alakulni ahogy azt szívből szeretné.