A legkedvezőbb pillanat a jóslásra

Mikor jósoltassunk, avagy készen állunk-e arra hogy elfogadjuk amit hallunk?




Mindenkinél van úgy, hogy nagyon vár már valamit, vagy esetleg döntenie kell, és szeretné tudni mi is fog történni.  Egy esetleges kellemetlen válasznál, már csak egy idegesítőbb van, mégpedig az, ha a kártya nem mond semmit. Mert ilyen is van! Vagy minden marad a régiben, és semmi sem fog történni, legalábbis egyenlőre. 

Ha magunknak jósolunk legyünk nagyon következetesek, mert a konkrét válaszokat nehéz elfogadni, főleg azokat, ami nem tetszik.
Általában az ember akkor jósol vagy jósoltat, mikor valamilyen problémája van, vagy szeretne kérdéseire választ kapni. Ilyenkor hajlamosak  vagyunk túl pesszimistán vagy éppen kedvezőbben látni a dolgokat.

A másik hiba, amit az emberek gyakran elkövetnek, ha nem tetszik a válasz, rögtön megismétlik a kérdést és addig ismételgetik, amíg az eredménnyel nem elégedettek. Pedig egy kérdésre mindig csak egyszer szabad húzni, és lehetőleg a legpontosabban feltenni a kérdést, mivel összezavarodhatunk, és a válasz nem lesz pontos.
Egy idő után mindenkinek kialakul, hogy mi szerint, és hogy olvassa össze a lapokat. Ehhez viszont mindig tartsuk magunkat, és ne térjünk el tőle!!